درباره من

اصغر خوش خلق
مدیر هنری و مشاور تبلیغاتی

پیش نگاه و مقدمه ای بر نوع فعالیت

تصویر و جذابیت های خاص آن به ویژه در قرن اخیر، ساختار شکنی و فضای نوآورانه ی مجازی و غیر مجازی آن، تاثیرات انبوه و کلان آن، برخوردها و باز خوردهای گوناگون آن، آموزش و فرهنگ سازی و رونق اقتصادی ، فراهم آمدن زندگی نوین و اجتماعی جدید و تحوالت بسیار دیگر، نگاه انسان امروز را تغییر داده است. از این روی و با این مقدمه ی کوتاه عنوانی چون طراحی گرافیک در بسترهای مختلف ، بدنه ی این رشد محسوب می شود چرا که این مفاهیم منطبق با خریدو فروش و معاملات پر سرعت امروزه و گرایش ها و سلیقه ها وبه خصوص سبک زندگی، گوناگونی و فراوانی یافته است. فرهنگ ملل، تضاد و هنجارها، ادیان و آئین های قومی... تعامل و نیاز به گفتگو را با تمام ناشناختگی هاو تفاوت های زبانی و اقلیمی آن، به یک امر حیاتی بدل کرده است.
گفتگویی که بدون شناخت تک تک مواردی که گفته شد بسیار سخت و حتی ناممکن می نماید.حال به دلیل اهمیت این موضوع، تبلیغات و آگاهی نسبت به تولید محصولات و ارائه صحیح آن به شکلی که توانایی کنار زدن ِ این مشکلات را داشته باشد خود یک دانش گسترده را می طلبد که توانِ ارتباطی گسترده تر از نوشتارو متن را دارا باشد. نقش به عنوان یک عامل ارتباطی مهم جای خالی آن را پر می کند و آن را به شکلی زیبا و همه فهم (جهان شمول) عرضه می کند، حتی برای اقشار بی سواد یا کم سواد... به طور مثال برای یک فرد ِ ایرانی با تحصیلات متوسط، خواندن روزنامه یا صفحه ی الکترونیکی انگلیسی یا چینی یا هندی غیر ممکن است اما همین فرد توانایی دارد تا تصاویر و نقش و رنگ آن صفحه را مطالعه کند و  حتی تا حدودی به موضوع و یا جریان آن صفحه پی ببرد.
طراحی گرافیک یک عامل ارتباطی سازگار با روش زندگی مدرن امروزی ست و محدوده ی آن فقط در سطح آگهی های روزنامه ها و مجلات و یا پوستر نمایشگاه ها و محصولات نمی شود بلکه امروزه، زبانی ست که حتی در گوشی های همراه افراد نقشی مهم را ایفا می کند. به صفحات گوشیِ خود دوباره نگاه کنید از ابتدای استفاده از گوشی تا انتهای آن خواهید دید که بیشترین فعالیت های شما بر روی آیکون ها و عالئم و نشانه های آن است. دیگر برای باز کردن یک پیامک نیاز نیست دستورات متنی را اجرا کنید
ِ بلکه با شناخت نشانه ی تصویری از پاکت نامه (بدونِ خواندن کلمه Massaging) با اشاره ای ساده و براحتی می توانید از آن استفاده کنید. این فقط یک قسمت کوچک از موارد کاربردی صنعتی و مهندسی هنرآمیخته ی طراحی گرافیک است. با دقت بیشتر می توانید ببینید روزانه بعد از بیدار شدن از خواب تا لحضه ی دوباره آرامیدن چند بار از این امکانات بطور مستقیم استفاده می کنید. همین اهمیت باعث شده تا بر اساس نگاه و بازتاب تولیدات بصری ، دقت روی متخصیصن این امر از سوی نهادها و ارگان و مجموعه های فرهنگی و تجاری بیشتر شود.
تکنواوژی و ابزار های مدرن ارتباطی امروزی که بنا به امکانات متعدد و متنوع خود در عصر دیجیتال، بازارهای سنتی و رقابتی کوچک رو به بازارهای بزرگ و رقابتی جهانی تبدیل کرده است بیش از پیش نیاز به تصاویر و ویدئوها و موشن گرافی ها و... را بیشتر کرده است گویی که بدون داشتن افراد متخصص و باتجربه در امور کار و اشتغال غیر ممکن به نظر می رسد. چرا که بازارهای امروزی نیازمند معرفی و پیام رسانی و اعلان لحظه به لحظه هستند و مخاطبین و مشتریان بیش از گذشته به شرکت ها، ارگان ها و کارخانجات و سازمان نزدیک هستند و بهترین خدمات از سوی این نهادها ارتباط مستمر و online است.
...

مدیریت، هدایت ، گاه برنامه ریزی ، ایده پردازی، تجسم و تفکر تا مبحث اجرای طراحی ِگرافیک تولیدات و محصولات فرهنگی و تجاری مجموعه ها و ارگان های بسیاری و تنوع و تفاوت هایی را که در سطر های اول این پیش نگاه به آن اشاره داشتم، تجربه و تحصیل کرده ام. کار و ارتباط با مجموعه هایی که به فراخور حال بسیار با هم متفاوت بوده اند و این نکته از مواردی ست که برخی از متخصصین این امر به آن اعتقاد ندارند وفعالیت تک بعدی و تک موضوعی را غنی تر می دانند. اما همین نکته است که گاهی بسیاری از همکاران این صنف به آن توجه نمی کنند و در بسیاری از کارهای فرعی و متنوع خود(گرایش های مطرح تولیدی: فرهنگی و هنری.اداری و تجاری. بازاری) دچار ضعف عمیق هستند و به گمان و خیال خود می اندیشند توانایی و تجربه ی کافی را در تمامی این گرایش ها، حتی با نداشتن تجربه ی کافی دارا هستند...
به طور مثال همکاری که در یک مجموعه ی انتشاراتی سال ها تمام ذهن خود را معطوف به کتاب و جلد کتاب دیده است آیا توانایی فائق آمدن بر پوستر یک محصول تجاری را دارد؟
آیا نیاز به تجربه ی عملی و کاربردی ِ تولید یک محصول، کمتر از دانش علمی و نظری آن موضوع ست؟یعنی کسی که صرفا مدرک تحصیلی در سطح بالا دارد آیا بدون اندوختن تجربه و کار کامل عملی، توان هر نوع تولید ی را با اکتفا به دانش نظری خواهد داشت؟
و سوالاتی دیگر که بنا به نوع همکاری بدان ها خواهیم پرداخت...
با امید به رویکرد انسانی و محور همکاری و رشد متقابل.

بیوگرافی و معرفی:

من: اصغر خوش خلق ،فارغ التحصیل هنرستان فخرالدوله (مالک اشتر) 1379 و کارشناس ارتباط تصویری (یا همان طراحی گرافیک در سال 1385،آگه شناس و آگه پرداز به تفسیر خودم ) به صورت جدی و حرفه ای در حدود دو دهه مشغول به این فعالیت مقدس هستم.هم کاری با انتشارات مزینانی و مدیریت هنری این انتشارات / نشریه ی زن روز از بولتن های داخلی وزارت کشور و بسیاری دیگر /هدایت و مدیریت کافه سپیدو سیاه سابق و کافه سپیدگاه ( طی 15 سال فعالبت مستمر) که متاسفانه با رویکرد ناشیانه آن مجموعه از ادامه همکاری پرهیز کردم و متاسفانه آن مجموعه بر خلاف معیارهای انسانی و اخلاقی همچنان بدون اخذ اجازه از من ، از تلاش های این سال ها بهره می برد...( مفصل در یک پست در مورد این داستان خواهم نوشت)هم کاری به صورت پروژه ای و به عنوان مدیر هنری و مشاور تبلیغاتی و طراح مستقل با مجموعه های مختلف ایده پردازی و تبلیغاتی:
همچون شرکت ایده پردازی برگ
شرکت چاپ و گرافیک آداک
چاپ خجسته و خجسته نو، سبزآرنگ
پاردایک
انتشارت مزینانی
شرکت سامسونگ ( سام سرویس)
مدیر ومشاور هنری کمپانی پرومکس و کارخانه رنگ سازی آیسافام و روزبه
شرکت کارگزاری فیروزه آسیا
پوشینه طب
Veraberto
برخی شرکت های خصوصی دیگر

هم کاری با نهاد های دولتی در گذشته  هم چون :
دانشگاه علم و صنعت ( دانشکده راه آهن )
روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی
روابط عمومی وزارت بهداشت
روابط عمومی وزارت تعاون
شرکت هواپیمایی ایران ایر هما
شرکت هواپیمایی آسمان
شهرداری تهران
سازمان زیبا سازی شهرداری تهران
سپاه و بسیج ادارات و مراکز فرهنگی و مذهبی سازمان ها
هم کاری در چند برهه زمانی با امور تحریریه و خبر با چند سازمان (خبرنگاری و خبرنگار عکاس)

و حضور در چند نمایشگاه گروهی عکس و نقاشی و گرافیک از جمله:
شرکت در نمایشگاه عکس گروهی و تجربی خانه عکاسان ایران با یک اثر ۱۳۷۶
شرکت در اولین نمایشگاه عکاسی دیجیتال طبیعت و کسب مقام اول ( خانه عکاسان ایران)
حدود سال ۱۳۷۶/ شرکت با یک اثر (پوستر) در اولین نمایشگاه هنر جوان۱۳۸۲
نمایشگاه گروهی دانشجویی پوستر دانشکده انقلاب اسلامی ،  در فرهنگسرای ارسباران (فرهنگسرای هنر)۱۳۸۶
نمایشگاه گروهی پوستر و فضا با عنوان زندگی بتمرگ در خانه ی هنرمندان ایران ۱۳۸۵
نمایشگاه گروهی عکس و نفاشی و اینستالیشن داد عادم در گالری فخرالدینی تهران۱۳۸۶حضور با نقاشی و نقاشی عکس
نمایشگاه گروهی عکس فوکوآرت ( دومین نمایشگاه )
نگارخانه حوزه هنری شیراز تابستان ۹۱ / ۱۳۹۱
نمایشگاه گروهی عکس فوکوآرت ( دومین نمایشگاه )
نگارخانه من تهران  مهر ۱۳۹۱
اولین نمایشگاه گروهی ۱pix -خانه هنرمندان ایران / گالری تابستان مهر۱۳۹۱
دومین نمایشگاه گروهی ۱pix در خانه هنرمندان ایران -  گالری بهار فرودین - اردیبهشت ۱۳۹۲
شرکت با عکس در اولین رویداد بزرگ بیهانس تهران پانزدهم آبان‌ماه ۱۳۹۴(عکاسی مفهومی)
آرت پرفورمنس هاو( اکشن پینتینگ ) نقاشی های فوق بزرگ و گرافیتی در چند دوره ی خیابان هنر تهران بین سال های ۸۵ - ۸۶ - ۸۷ و شرکت در چند جشنواره ی داخلی عکس و گرافیک
و
فعالیت های تجربی نیز در زمینه ی: ویدئو آرت/ موسیقی تجربی / ادبیات یا کلمه نقش به صورت تجربی...

این حال...
سال های بسیاری نزدیک به دو دهه از فعالیت های حقیر در حوزه ی هنرهای تجسمی و تبلیغات می گذرد و در این سالها در فضاهای مختلف مجازی سعی بر این داشتم تا نگرشی نسبتا نو و در حین حال آموزشی را در آن صفحات داشته باشم که از مطالعات مختلف و نه فقط صرفا رشته های هنری سرچشمه می گرفت.
در طی این سالها در بلاگ ها، سایت ها و صفحات اجتماعی بسیاری حضور داشتم که مطالب و عکس ها و آثار حقیر به صورت پراکنده در آن ها یافت می شود که گاهی هم با نواقص و اشکالات زیادی به دلیل در دسترس نبودن آنها و از یاد بردن اطلاعات ورود به آنها یا پاک شده است یا دیگر قابل تصحیح یا ادیت نیستند.
از این جهت و پس از طی این سال ها تصمیم گرفتم که حتما یک سایت شخصی را راه اندازی کنم تا از این پراکندگی ها و اتفاقات غیر قابل پیش بینی فاصله بگیرم و تمرکز خود را بیشتر بر این فضا قرار دهم تا مخاطبین محترم ؛ هنرآموزان محترم، دانشجویان و متخصصین و بزرگوارانی که همواره مرا همراهی کرده و می کنند دچار سردرگمی نشوند.
در این سایت در نظر دارم تا در کنار ارائه آثار و نوشته ها و ایده های خود، محتوای آموزشی را نیز قرار دهم تا با هدفی بزرگتر این مسیر را ادامه دهم.
امیدوارم با نظرات و پیشنهادات خود در این مسیر بزرگ مرا یاری کنید.

تجربه

تجربه اتفاقی نیست

هنر و زیبایی

تعریف شدنی نیست

خلاقیت

جسارت پذیری  می خواهد

پروژه های در حال انجام70%

پروژه های شخصی (FPN)30%

تمایل به همکاری و انجام پروژه جدید50%

فعالیت های مرتبط به ایده پردازی و گرافیک دیزاین70%

پروژه های عکاسی و تصویر برداری / ساخت تیزر یا گزارش های ویدئویی تبلیغاتی، آموزشی و فرهنگی 40%

دیگر فعالیت های مرتبط در حوزه تبلیغات ، ایده پردازی و مدیریت هنری، مشاوره و...50%

عکاسی

تکنیک های عکاسی

کالیگرافی

خطاطی و طراحی فونت

نشانه

طراحی لوگو تصویری و نوشتاری